Gift an article

A spectacular transformation on a steep, rocky erf in McGregor

accreditation
Share your Subscriber Article
You have 5 articles to share every month. Send this story to a friend!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
loading...
Loading, please wait...
0:00
play article
Subscribers can listen to this article
This area of the garden was chosen for the 
swimming pond as it was open, flat and not 
under any large trees. The central swimming 
area is surrounded by the gravelled basin 
which acts as a natural filter. 
This area of the garden was chosen for the swimming pond as it was open, flat and not under any large trees. The central swimming area is surrounded by the gravelled basin which acts as a natural filter. 

Photos Greg Cox | Production Marian van Wyk

WHO LIVES HERE? Joni-Leigh Doran and Adam Cruise, two horses and a few cats

WHERE McGregor, Western Cape

Read this for free
Get 14 days free to read all our investigative and in-depth journalism. Thereafter you will be billed R75 per month. You can cancel anytime and if you cancel within 14 days you won't be billed.
Subscribe
Already a subscriber? Sign in
LATEST HOME

September 2022

LATEST HOME
Read your favourite magazine here.
Read now